Pokerpsykologi

Dersom du har sittet rundt et pokerbord en gang er du fullstendig klar over at de andre rundt bordet vil bare en ting, vinne dine penger og å gjøre det ved å lure deg. Poker er et dyktighetsspill, noe som krever øving og studering. Men innimellom det så er også den psykologiske biten av poker en viktig del.

Det å vite hvilke hender som vinner, hvilke hender som du vil tape på og hvordan spillereglene er holder dessverre ikke. Det som må læres etter alle regler sitter godt er hvordan du kan psyke ut dine motstandere og å lære deg å unngå at de skal gjøre det med deg for den mentale delen av poker er minst like viktig som kunnskapene om spillet.

Det handler om hvordan du tenker mens spillet pågår og om du ikke har orden på tankene dine så vil du se at det påvirker sluttresultatet. Det er dessverre ikke noe du lærer over en natt, men for hvert spill du spiller så vil det gjøre det litt mer mentalt forberedt til neste gang. Det viktigste er å kunne holde hodet kaldt uansett hva som skjer underveis, ikke la problemer underveis ta over dine tanker.

Poker er et spill av tilpasning like mye som det er et spill av bedrag, unngå å bli en statisk spiller, det er da du vil tape.